torstai 14. marraskuuta 2013

Mörrin ärrin ja niin edelleen

Raivosin tiistain ja kiukuttelin keskiviikon, sen voimalla saa ihmeellisesti tehtyä asioita. Sain pelastettua hurjat neljä sivua, muut kirjoitin uudelleen ja keskiviikkona loput monta monta sivua. Lähetin opettajalle, joka lähetti pahaenteisesti sähköpostissa, että puhutaan siitä huomenna kun tulen työssäoppimispaikkaan käymään. 

Pelkään että olen kusessa, miksi se haluaisi kasvokkain keskustella, kun kerran sen täytyy lukea se läpi ja kritisoida se ja lähettää se minulle takaisin?

Minä halkean tähän stressiin. Opintopäiväkirjan päivitin ja tulostin huomista varten, nyt pitäisi kirjoittaa mitä aion kahden näyttöviikon aikana tehdä minuutti minuutilta. Sehän onnistuu hyvin neljän todella minimaalisen pienen lapsen kanssa. Sellaisten jotka asustaa vielä vanhempiensa taskussa.

Ja nyt minä kiukuttelen taas.

Vaihdoin tänään muuten elämäni ensimmäisen kakkavaipan. Selvisin siitä ihan kunnialla, mutta hohtoa en näe siinä että yökkäilee koko pyllypesun ajan. Syöminen on paljon kivempaa.

Ja halusin vielä sanoa etten tehnyt mitään pahaa terapeutilleni että se itkisi, puhuimme vanhoista muistoistani. On koskettavaa huomata että joku välittää, vaikka sille siitä maksetaankin.


Niin ja lämmin tervehdys, sinä uusi lukija!

4 kommenttia:

  1. Hyvä kun sait edes osan pelastettua vaikkei se siinä määrässä tainnut paljon tuntua. Toisaalta, ihmisestä löytyy raivotilanteessa paljon sellaista mitä muuten ei saa kaivettua esiin joten ei se opettajan palaute välttämättä ole negatiivista.

    Paskavaipoista sympatiat sillä tiedän mitä se on. Aikoinani vahdin kahden systerin mukuloita (4 kpl) ja kaikki vaippaiässä joten sitä hupaa riitti...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, kyllä jonkun verran vitutti. Raivon voimalla kato sitten loput paperille.

      Poista
  2. Pienen sinappikoneen vaipan vaihdan ite sata kertaa mieluummin kun 83-vee papan vaahtoripulit jotka on hinkkaunu joka väliin... ihan jo sen hajunkin vuoks. Sontiminen on niin normaalia, ettei siitä tarvi tai saa puhua. Niinhän se jo lapsena opetetaan. Kai siitä se äklötys on lähtösin. Mietittii työharjottelussa sitä kuinka selviytyä ekat päivät (jollon ei vielä ollu ihan tottunu hajuihin ja ajatukseen kakan normaaliudesta) kun sitä hajua ei huoli haistella mut sitten taas jos hengittää suun kautta se haju jää suuhun ja kaikessa ruuassa on paska-aromi sen jälkee. Kakka on kinkkinen juttu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo makujuttu on pahin. Ehdottomasti pahin. Ei muuten auta vaikka sitä yrittäisi chilillä polttaa pois tai pesisi hampaat sen seitsemän kertaa. Siellä suussa se silti on, paskanmaku.

      Poista